Wordpress hacks

Code fragmenten voor Wordpress CMS, kleine aanpassingen voor een gepersonaliseerde aanpassing van WP.


Extra beveiliging voor WordPress

Maak je WP site veiliger. Eenvoudige manieren waarmee je een WordPress CMS kunt beveiligen tegen een aanval door hackers. In minder dan tien minuten heb je de meeste beveiligingen uitgevoerd. WordPress is uitermate populair. Daarom is dit ook één van de meest gehackte CMS systemen. Voor veiligheid is een eerste meer »

Beveiliging van een WordPress website tegen hackers en spionnen.

Hoe kan ik verbergen dat mijn CMS Wordpress is? Verander wp-content in iedere gewenste foldernaam. Een kleine extra bescherming voor WP.

Laat geen WP foldernamen zien

Verander de wp-content foldernaam. Extra beveiliging in WordPress. Let op: dit is alleen een dun extra laagje beveiliging. Hiermee is het voor een beginnende hacker wat lastiger om uit te vogelen welk systeem je gebruikt. Waarom wp-content hernoemen? Als een kwaadwillende persoon weet met welk systeem een website is gemaakt meer »


WordPress thema modificaties

Kleine veranderingen waardoor je WordPress installatie er anders gaat uitzien. Spiekbriefje met stijl snippets voor een WP CMS. Verberg de standaard wp map WordPress beveiliging Pimp je WordPress cms Al heb je een ander sjabloon geïnstalleerd dan de standaard sjablonen die in WordPress zitten, dan heb je toch nog een meer »

Voordat je een stijl gaat veranderen kun je beter eerst een child theme aanmaken.

html schone code zonder inline stijl.

WP inline div stijl verwijderen

WordPress code snippet. WordPress hacks. Alleen voor gevorderden. Pas op, maak eerst een backup van de documenten die je gaat modificeren. Verwijder het laatste stukje inline stijl uit je WordPress pagina’s. In WordPress wordt aan het veld waarin de afbeeldingen staan automatisch een inline stijl toegevoegd, die stijl declaratie zorgt meer »