Blog


SEO WordPress

Coole omschrijvingen en prikkelende titels

26 oktober, 2013 : SEO blog
Vervolg op meta tags in de head van je pagina. Meer kliks dan een concurrent die hoger in zoekresultaten staat. Een website op nummer 5 in zoekresultaten kan via Google meer bezoekers krijgen dan de nummer 1. De SERP is je positie in zoekresultaten. Het kost veel tijd en werk om hoog in de resultaten van zoekmachines meer »
Er is geen reactiemogelijkheid

Negatieve SEO

19 oktober, 2013 : SEO blog
Links naar een website zijn soms ongewenst. Met negatieve optimalisatie bedoelt men meestal linkspam naar je site door kwaadwillenden,Soms ben je echter zelf schuldig aan slechte links naar je site. Misschien ben je wel in zee gegaan met een bedrijf wat links verkoopt om PageRank te verhogen. Veel website eigenaren hebben ooit hun site aangemeld bij meer »
1 reactie »

Meta titel en omschrijving

16 oktober, 2013 : SEO blog
Headtags optimaliseren voor SEO. Beschrijf uw pagina in een paar woorden. Wat zijn Meta Tags? Metatags zijn bedoeld om niet normaal zichtbare informatie in een pagina op te nemen.Een metatag omschrijft de inhoud van een website of een webpagina. Op Wikipedia staat een uitgebreide uitleg over de beschikbare Metatags en waar ze toe dienen. Onderaan meer »
Er is geen reactiemogelijkheid

Gestructureerde gegevens en microdata

13 oktober, 2013 : SEO blog
Behalve een optimaal geschreven inhoud, uitgebalanceerde meta tags en een goede url structuur zijn er nog heel wat andere aspecten van websites die je kunt optimaliseren. Hoe krijg ik extra gegevens in zoekresultaten van Google? Zie je wel eens sterren van waarderingen en recenties in zoekresultaten verschijnen?Bij recepten staan soms ingrediënten en een foto naast meer »
1 reactie »

Links naar je website

11 oktober, 2013 : SEO blog
Hoe krijg ik meer links naar mijn site? Links naar je website bouwen is een langdurig en wederkerend proces. Linkbuilding is het belangrijkste onderdeel van externe zoekmachine optimalisatie. Links met waarde. Waardevolle backlinks komen van een website die PageRank heeft. De links moeten op een pagina staan die is gerelateerd aan je inhoud. Een goede meer »
1 reactie »

Beter vindbaar op internet

10 oktober, 2013 : SEO blog
Beter vindbaar, bovenaan in de zoekresultaten. Speel het spel veilig. Voor een veilige zoekmachine optimalisatie is het noodzakelijk dat je precies doet wat Google aanbeveelt. In de beginjaren was het mogelijk om zoekmachines te misleiden, met een paar handigheidjes kon je de algoritmes beïnvloeden. Google is daarna groot geworden door alle trucs te doorgronden. Als meer »
1 reactie »

Nofollow voor en nadelen

8 oktober, 2013 : SEO blog
Nofollow beschermt het web tegen spam. Het Nofollow attribuut is een manier waarmee je aan Google laat zien dat de link niet meegewogen moet worden in het zoekmachine algoritme. Sinds de introductie van deze tag is het een stuk moeilijker om links te krijgen die PageRank doorgeven. Dat is ook lastig voor de webmaster die meer »
Er is geen reactiemogelijkheid

Uitleg over PageRank

8 oktober, 2013 : SEO blog
Zonder een enkele link naar je website heb je een PR van nul. Toch kun je dan op de eerste plaats van de zoekresultaten staan, zolang de inhoud uitzonderlijk goed is en geoptimaliseerd. Als je een echte autoriteit bent op het gebied van de zoekterm dan hoef je geen zorgen te maken over PageRank. Die meer »
Er is geen reactiemogelijkheid

SEO tips: hoge kwaliteit pagina’s

7 oktober, 2013 : SEO blog
Tips om beter gevonden te worden op het internet. Het technische gedeelte van seo. Veel van deze artikelen over een betere vindbaarheid hebben betrekking op de techniek van je website . Als eigenaar-beheerder heb je helaas niet de tijd om alle technische veranderingen bij te houden. Daarom is het doorgaans beter om die technische details meer »
Er is geen reactiemogelijkheid

Whitehat en blackhat seo

4 oktober, 2013 : SEO blog
Met de nette manier van optimaliseren duurt het lang voor je meer bezoekers krijgt, het resultaat is dan wel rotsvast. De riskante manier werkt snel maar die resultaten worden tegenwoordig lang niet altijd meer bereikt. Op langere termijn is de donkere kant van optimalisatie altijd nadelig voor de positie van een site. White en black meer »
Er is geen reactiemogelijkheid

Hoger in de resultaten van zoekmachines

4 oktober, 2013 : SEO blog
Hoe kom ik voor mijn trefwoorden op de eerste pagina in Google? Op deze pagina’s probeer ik een paar tips te geven waarmee je hoog in de resultaten van belangrijke zoekmachines kunt eindigen. Verwacht geen magische trucjes waarmee je in een paar weken tijd bovenaan komt te staan. De tijd waarin Google en andere zoekmachines meer »
1 reactie »
« Meer 1 »

Extra beveiliging voor WordPress

10 november, 2013 : Wordpress hacks
Maak je WP site veiliger. Eenvoudige manieren waarmee je een WordPress CMS kunt beveiligen tegen een aanval door hackers. In minder dan tien minuten heb je de meeste beveiligingen uitgevoerd. WordPress is uitermate populair. Daarom is dit ook één van de meest gehackte CMS systemen. Voor veiligheid is een eerste vereiste dat WP regelmatig wordt meer »
Er is geen reactiemogelijkheid

Laat geen WP foldernamen zien

7 november, 2013 : Wordpress hacks
Verander de wp-content foldernaam. Extra beveiliging in WordPress. Let op: dit is alleen een dun extra laagje beveiliging. Hiermee is het voor een beginnende hacker wat lastiger om uit te vogelen welk systeem je gebruikt. Waarom wp-content hernoemen? Als een kwaadwillende persoon weet met welk systeem een website is gemaakt dan kan zo’n boef daarvoor meer »
Er is geen reactiemogelijkheid

WordPress thema modificaties

7 november, 2013 : Wordpress hacks
Kleine veranderingen waardoor je WordPress installatie er anders gaat uitzien. Spiekbriefje met stijl snippets voor een WP CMS. Verberg de standaard wp map WordPress beveiliging Pimp je WordPress cms Al heb je een ander sjabloon geïnstalleerd dan de standaard sjablonen die in WordPress zitten, dan heb je toch nog een site die er net zo meer »
Er is geen reactiemogelijkheid

WP inline div stijl verwijderen

6 november, 2013 : Wordpress hacks
WordPress code snippet. WordPress hacks. Alleen voor gevorderden. Pas op, maak eerst een backup van de documenten die je gaat modificeren. Verwijder het laatste stukje inline stijl uit je WordPress pagina’s. In WordPress wordt aan het veld waarin de afbeeldingen staan automatisch een inline stijl toegevoegd, die stijl declaratie zorgt er onder andere voor dat meer »
Er is geen reactiemogelijkheid